BESTILLING:          

  • MAIL: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  med bindende bestilling.

Vennligst oppgi navn, postadresse og mailadresse og antall billetter dere bestiller (fakturaadresse). Billetter blir utsendt umiddelbart etter at innbetalingen er bekreftet.

DIREKTE BESTILLING

  • Direkte salg av billetter på Klubbhuset / Brakka lørdag 3. januar 2015 kl.1200 – 1400 og mandag 5. januar 2015 kl.1800 – 2000.  Kun kontant betaling.

Passer ikke dette så ring : 90203621 så finner vi en løsning.   

Arrangør:          Nordre Sande Idrettslag

 

 

Mer informasjon:

Søby er olympisk mester i kajakk, og har både VM- og EM-gull. Han soer at "mesterskapene fikk meg til å tenke på en annen måte og gjøre ting annerledes. Du kan lære å motivere deg selv og andre", sier OL -vinner og topptrener Søby, som har en rekke forslag og tanker om hvordan man kan gjøre dette. Særlig tre faktorer går igjen i hans suksessbudskap:

  • Motivasjon
  • Positiv tenkning
  • Vinnerkultur

Ved hjelp av praktiske eksempler forteller han om hvilke små grep som skal til for å lykkes bedre, både i hverdagen, på jobben og hjemme. Dette er ikke noe tradisjonelt foredrag, Egil bruker nesten ikke teknologiske hjelpemidler, noe som fører til at publikum får oppleve en entertainer som virkelig gir av seg selv.

 

 

Skribent innlogging

grasrotandelen logo2

Hovedsponsorer