G2004 stilte med to lag på DNB GODSET CUP lørdag 25. april. Dette var 7’er debuten for begge lag og det var en debut som lagene besto med glans. NSIL Hvit, for anledningen kalt Kjeldås, spilte på formiddagen og her spilte Benjamin Ellevog, Fredrick Jacobs, Victor Jacobsen, Elias Kader, Fabian Kleven, Adrian Lunde, Iver Stamnes og Benjamin L Sundby samt at Tobias B Kleven hospiterte fra 2005 laget. NSIL Blå, som gikk under navnet Galleberg, spilte på ettermiddagen og her spilte Emil Ekornrud, Dennis Emilsen, Ivan Exposito-Ramon, Tiziano Exposito-Ramon, Embrik Kjeldaas, Ferdinand Sæther, Kristian Teppan, Mads Thorrud og Sondre Witzøe.


Første kamp var mot SPA/BRA Stjerner som vi har møtt flere ganger tidligere. Kampen var jevnspilt og kunne bikket begge veier, men endte til slutt med tap 1-2 etter at SPA/BRA scoret med mindre enn ett minutt igjen av kampen. Vårt mål ble scoret av banens yngste, Tobias. Gutta spilte veldig bra og svært hyggelig var det å se at lagdelene hang godt sammen. Adrian sto solid i mål og forsvaret med Benjamin E og Iver hadde god kontroll bakover. På midtbanen jobbet Benjamin LS svært bra og Victor og Fabian viste sine styrker som tekniske lagspiller. På topp startet vi med Elias som jobbet svært godt. Freddy og Tobias markerte seg meg en gang de kom innpå som henholdsvis midtbane og spiss. Gøy å se at gutta fungerte så bra i sin første 7’er kamp.
Neste kamp var mot KFUM 5 som er et nytt bekjentskap og her fikk vi brynt oss mot virkelig god motstand. Her kan vi takke både litt flaks og godt defensivt arbeid at resultatet ikke ble verre enn 1-3. Gøy å møte motstand som er så gode som KFUM 5. Vårt mål i kampen var en perle som ble signert av Benjamin LS.


Siste kamp for NSIL hvit var mot Ørn Horten. Vi har møtt dem tidligere og har som regel hatt jevnspilte kamper. Denne gangen tok vi god føring og vant til slutt fortjent 3-1 etter scoringer av Iver, Fabian og Tobias. Iver scoret på heading etter corner fra Fabian. Iver er tøff som få på headinger og dette ser ut til å kunne bli et farlig våpen for oss denne sesongen. Fabians scoring kom etter et dribleraid gjennom hele Ørns midtbane og forsvar før han puttet ballen kontrollert i mål. Gutta var kjempefornøyd etter kampen og det hadde de all grunn til.

IMG 0229

 

NSIL blå startet første kamp mot SPA/BRA Sol. Også dette ble en jevn og tett kamp og gutta viste at de tar overgangen til 7’er fotball på en utmerket måte selv om det er mye mer rom som skal dekkes. Vi gikk opp i 1-0 etter at Emil gjorde et godt mottak og klarte å kjempe ballen i mål med en lang tå. Mot slutten av kampen klarte SPA/BRA å utlikne og kampen ebbet ut med 1-1 som resultat, hvilket må kunne sies å være et fair resultat. Mads sto en god kamp i mål og kunne ikke gjøre noe med målet. Kaptein Tiziano er skikkelig forsvarssjef og viser at han har god spilleforståelse med sin plasseringsevne og sitt klareringsspill. Dennis utgjør den andre halvdelen av forsvaret og han fortsetter der han slapp i fjor med bunnsolid spill. På midtbanen dekker Sondre store områder og han har en egen evne til å få med seg ballen i de trangeste situasjoner. Sammen med Embriks og Ivans tekniske ferdigheter utgjør han en solid midtbane. Emil scoret som sagt vårt eneste mål i kampen og etter flere gode treninger så var det moro å se at han kom i gang med scoringer også i kamp. Ferdinand og Kristian jobbet også godt bra da de kom inn.

IMG 0236

Neste kamp var mot KFUM 4 og som i NSIL Hvit sin kamp mot KFUM 5 viste det seg fort at dette var en skikkelig tøff motstander. KFUM spilte svært godt og det hadde ikke gått mange minuttene før Mads hadde plukket to baller ut av nettet. På sidelinjen fryktet vi at dette kunne bli stygge resultater men gutta ville det annerledes. De tok virkelig opp hansken alle sammen og kjempet som løver med kontant spill og skikkelige taklinger. KFUM hadde en svært offensiv keeper som spilte sweeper langt opp i egen banehalvdel. Dette oppfattet Embrik med sin gode spilleforståelse og da anledningen bød seg straffet han KFUM med en kontrollert og kontant scoring fra vår egen banehalvdel. Det ble ikke flere scoringer i denne kampen og vi kan si oss svært godt fornøyd med 1-2 resultatet.


Siste kamp for NSIL Blå var mot Åsgårdstrand som vi aldri har møtt før. Vi gikk knallhardt ut og dominerte kampen fra første minutt. Vi puttet to mål ved Sondre og Emil før Åsgårdstrand reduserte til 2-1. Like før slutt puttet Sondre nok en gang slik at vi til slutt vant 3-1. Også i denne kampen hadde vi et svært velfungerende forsvar med Dennis, Tiziano og Mads.


Etter kampene var det premieutdeling med Lille Blå hvor gutta fikk hver sine premie bestående av Godset/DnB T-skjorte og en liten statue. Alt i alt virket det som om alle var godt fornøyde og vi kommer nok til å bli med på denne Cupen neste år også.

IMG 0238

Skribent innlogging

grasrotandelen logo2

Sponsorer Fotball:

Hovedsponsorer